fbpx

HISTORIEN OM VORES PRODUKTER

Det er Raw by Natures mission at tilbyde produkter med højest mulige livskraft. Dvs. produkter i deres naturlige form eller så skånsomt bearbejdet at næringsstoffer herunder vitaminer, mineraler mm. er bevaret. Vi forhandler udelukkende økologiske, veganske produkter og lægger vægt på bæredygtighed og social bevidsthed.

SPIRER OG SKUD

Et frø er mere end bare et frø, det er en sovende plante som venter på at spire. Under rette forudsætninger begynder det at gro og enzymer vækkes til live, som sætter en masse processer i gang i frøet.

Først dannes en spire som siden udvikler sig til et skud, som vokser sig større og til sidst tager form som en fuldvoksen plante. Spirer og skud er helt unge planter som høstes meget tidligt i deres vækstfase. De indeholder på dette tidspunkt en enestående mængde af naturlige vitaminer, mineraler, umættede fedtsyrer og aminosyrer ofte i meget større mængde end i den fuldvoksne plante. Indholdet af vitaminer og antioxidanter samt tilgængeligheden af mineraler øges for at forsyne den voksende plante med beskyttelse og næring.

Spirer og skud er levende mad og skuddene er rige på klorofyl. De spises netop når indholdet af vitaminer, mineraler og antioxidanter er størst.

CHOKOLADE

Pana Chocolade er økologisk håndlavet chokolade, som kun indeholder naturlige ingredienser. Pana kombinerer de fineste rå, vildthøstede ingredienser til at producere en delikat chokolade med cremet blød konsistens. 

De gamle Mayaer refererede til chokolade som “Gudernes føde”…. og med god grund. Det virker som om de allerede dengang vidste hvad moderne videnskab nu bekræfter at uraffineret rå chokolade har fantastiske veldokumenterede sundhedsfordele.

Alle chokolader laves med fokus på 3 ting: chokoladens kvalitet, vores sundhed og planetens bæredygtighed. De laves ved kun at bruge økologiske ingredienser med minimal forarbejdning i lave tempereturer som sikrer en rig smag og kvalitet der er så tæt som muligt på naturens egen. Det er ren kærlighed.

Og nu har de også udviklet hvide veganske chokolader varianter, som er sødet med kokossukker. De mørke chokolader er helt raw. 

SEAMORE TANG WRAPS, BACON, PASTA OG CHIPS

I sea wrap er en lækker wrap bestående af 50% tang. Brug den med dit favoritfyld, kold eller varm. Der er 4 x 70g wraps i pakken (Ø 25 cm).

I sea bacon og pasta er en 100% naturlig tang, der vokser i naturen. Den ene tangart ligner tagliatelle pasta når den koges eller lægges i blød. Den anden tangart bliver til (grøn) sprød bacon, når du steger den.

Den vilde tang er håndplukket fra klipperne i Irland og Frankrig. Herefter tørres den og pakkes i poser. I sea bacon og pasta er således 100% naturlig mad helt uden tilsætnings- eller smagsstoffer. Maden er glutenfri, vegansk, økologisk, lav i kulhydrater, bæredygtig og så bare rigtig lækker.

I sea pasta kan anvendes som almindelig pasta ved at blande det med din favorit sauce, men også som en grøntsag eller salat, og alt derimellem. Du kan også tilberede den som en rå pasta ved at lægge den i blød fremfor at koge den.

I sea bacon kan du putte på noget, der fortjener et knasende, saltet, røget pift. Eller du kan bruge de bløde blade rå som en smagsløfter i salater, pasta eller hvad som helst andet.