fbpx

De de lækre tangprodukter fra Seamore fås bl.a. i Føtex, Bilka, Irma og udvalgte helsekostbutikker.

TANG SOM HVERDAGSMAD


4 lækre produkter i hverdagen

Vi ønsker at gøre det nemt at bruge tang som lækker og velsmagende mad i hverdagen.

Tang er en nem måde at få vitaminer, mineraler, fibre og proteiner på. Samtidig er tang den mest bæredygtige mad på planeten, fordi det vokser flere meter på få måneder.

Ved at bruge tang som mad opnår vi tilmed et bedre fødevaresystem da det gror vildt på de 70% af jorden der består af vand, og imodsætning til landbrug kræver tang bare solskin. Intet ferskvand, jord, gødning eller pesticider.

Give away

VERDENS FØRSTE TANG TORTILLACHIPS

Dette er en stor nyhed!

Nu fås velsmagende sprøde tortilla chips med tang. Disse tang chips er lavet med 35% bæredygtigt tang.

De er glutenfrie og næringsrige. Disse nye tortilla chips er fulde af smag og fås i 3varianter.

Bedre end normale chips.

Bedre for dig og bedre for vores jord.  

Chips-scaled-500x500

TANG WRAP

Tang wrappen består af 50% tang. Den indeholder langsomme kulhydrater og har 25% flere kostfibre end i en normal wrap.

Den er ligeledes en kilde til protein med 19% mere end en normal wrap. Fyld wrappen med dit favoritfyld, rul eller fold densammen, nydes som et måltid eller en snack, varm eller kold.

Denne tortilla er spækket med gode sager og den diskrete smag går godt sammen med alt fyld.   

Seamore - I sea wrap 3
Wrap

I SEA BACON

I sea bacon er en 100% vild, økologisk tang, der bliver grøn og sprød med en smag af bacon, når du steger den.

Den er uden numre, glutenfri, vegansk, økologisk og bæredygtig. Den er lav i kulhydrater, fuld af vitaminer, mineraler, fibre og protein. Brug den som snack eller som tilbehør i en burger, sandwich, salat eller noget derfortjener et knasende, saltet, røget pift.

 

KAN TANG SMAGE AF BACON?

 

Ja, den er god nok. Fra naturens side får denne ”bacon-tang” en smag og sprødhed, der minder om bacon, når du steger den i olie. Al smagen kommer fra den naturlige tang selv, intet er tilsat.

Den overrasker de fleste med sin smag fordi den er uforarbejdet. Det er en vildtvoksende tang der håndplukkes i økologisk certificerede klippeområder f.eks. i havet ved Bretagne, Frankring. Herefter tørres den i solen og puttes på pose uden nogen form for forarbejdning. 

Brug den som snack eller som tilbehør i en burger, sandwich, salat eller noget der fortjener et knasende, saltet, røget pift. De bløde blade kan også bruges som en smagsløfter i salater og pasta.

New-rendering
Bacon

TANG PASTA

I sea pasta er 100% tang, der vokser i naturen og ligner tagliatelle pasta. I sea pasta er naturlig mad uden nogentilsætningsstoffer. Det er glutenfrit, vegansk, økologisk og bæredygtigt. Den anvendes i retter hvor man ville bruge pasta. Tilsæt din favorit sauce eller brug den som grøn pasta i din salat.

 

KAN TANG FORVEKSLES MED PASTA?

 

Det skete for Willem der er Seamore’s grundlægger. Når du koger ”pasta-tangen” sker et lille mirakel, hvor konsistensen kommer til at minde om tagliatelle.

Denne vildtvoksende havtang er håndplukket fra økologisk certificerede klippeområder i havetomkring Connemara, Irland og Bretagne, Frankrig. Tangen soltørres og puttes på pose uden nogen form for forarbejdning. I sea pasta er således naturlig mad, der udover at være velsmagende også er lav i kulhydrater og fuld af vitaminer, mineraler, kostfibre og proteiner.  

ISeaPasta_FL_NoR
I_sea_pasta_ret