fbpx

De de lækre tangprodukter fra Seamore fås bl.a. i Føtex, Bilka, Irma og udvalgte helsekostbutikker.

PANA CHOKOLADE – NATURENS SUPERFOOD

Pana chokolade indeholder naturlige ingredienser som rå økologisk kakao, kokosolie, nødder, kokosflager og 100% rene essentielle olier. Pana Chocolate blev skabt med visionen om at den skulle være god for alle. Derfor kombinerer Pana Chocolate de fineste rå, vildt høstede og økologiske ingredienser til at producere en delikat chokolade med cremet konsistens.

De mørke varianter fremstilles ved en lav temperatur som aldrig overstiger 42° C. Herved laves en mørk chokolade, der ikke kun smager fantastisk, men som også har et højt indhold af naturligt forekommende næringsstoffer og antioxidanter.

Basis opskriften indeholder rå kakao pulver, jomfru kakaosmør, mørk agave nektar, jomfrukokosolie, vild johannesbrød, kanel og himalaya salt. Chokoladen indeholder naturligvis ingen e-numre, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

Pana har senest introduceret hvid chokolade der er blød, cremet og ganske overraskende. En wow oplevelse af god smag. Og ikke mindst den helt nye Mylk, som er et godt alternativ til lys mælkechokolade. 

Al chokoladen er sødet med agavenektar eller kokossukker, der begge har et lavt glykæmisk indeks (GI). Derved undgår man dramatiske stigninger og fald i blodsukkerniveauet.

Hver bar er 45 gram helt unik håndlavet chokolade fra rå økologiske og naturlige ingredienser.

Pana chokolade er kendetegnet ved:

Bæredygtighed – der bruges ingen maskiner. Alle chokolader er håndlavede og håndindpakkede, og det gavner vores jord kun at bruge økologiske produkter.

Sundhed – chokoladen produceres ved lave temperaturer, så alle de gode næringsstoffer bevares.

Smag og kvalitet – der bruges kun de fineste økologiske råvarer, og chokoladen har en vidunderlig blød og cremet smag, ikke overgået af andre rå chokolader.

IMG_4645-1-400x400

LÆKRE VARIANTER

Hvid saltet karamel

Kakaosmør*, kokossukker*, kokosmælkspulver*, prebiotisk tapioca fiber*, maca*, mesquitepulver*, salt (max 1%).

*Økologisk 

Hvid macadamia

Kakaosmør*, kokosmælkspulver*, kokossukker*, ristede macadamianødder (13%)*, Islandsk havsalt, vanillekorn*.

*Økologisk

MYLK

Kakao* (min 42%; kakaosmør*, kakaopulver*), kokospalmesukker*, præbiotika tapioka fibre*, kokosmælkspulver*, solsikke lecithin*, carob*, 

vaniljesmag. *. 

*Økologisk.

Mint 60%

Minimum 60% kakaoindhold (jomfru kakaosmør* og kakaopulver*), mørk agave nektar*, jomfrukokosolie*, kanel, ren essentiel pebermynte olie(1%), himalaya salt.

*Økologisk 

Figen og vild appelsin 70%

Minimum 70% kakaoindhold (jomfru kakaosmør* og kakaopulver*), kokossukker*, jomfrukokosolie*, johannesbrød*, kanel*, figner(14%)* og vild appelsin essentiel olie(1%), himalaya salt.

*Økologisk

Raw 80 %

Minimum 80% kakaoindhold (jomfrukakaosmør* og kakaopulver*), mørk agave nektar*.

*Økologisk

Hasselnød 36%

Minimum 36% kakaoindhold (jomfrukakaosmør* og kakaopulver*), ahornsirup*, ristede hasselnødder* (min. 26%), hasselnøddesmør*, kokosolie*, kokosmælkspulver*, johannesbrød*, ceylon kanel*, Islandsk havsalt.

*Økologisk

Pana chokolade er et råt, naturligt produkt. Spor af nødder kan forekomme. Opbevares koldt og tørt.

Se Pana forhandlerlisten her