Om Raw by Nature

Raw by Nature ApS er en økologisk grossistvirksomhed. Vores vision er at gavne menneskelig sundhed og trivsel ved at tilbyde særligt udvalgte økologiske veganske madvarer af den højeste kvalitet og investere i projekter med høj social bevidsthed.

Vores livsformål

Vi vil forsyne mennesker med ren livskraft hvilket betyder at vi tilbyder rene veganske råvarer i deres naturlige rå form eller skånsomt bearbejdet.

VORES HANDLEKRAFT

Vi er drevet af passion og kærlighed til alt levende på jorden.

Vi ønsker derfor at være blandt de pionérer af virksomheder, som har gjort det til deres primære dedikation at handle bevidst ud fra hvad der giver jord og mennesker livskraft og livsglæde.

Vi tror på at de bedste resultater opnås ved at have et dedikeret fokus og samtidig værne om helheden gennem kærlig omsorg.

Vores historie

I sit ønske om at ændre livsstil i en grønnere retning kom Nicolai i 2012 i kontakt med Hippocrates Health Institute i Florida. Det inspirerede til en kost hvor en central del bestod af friske grønne skud fra ærter og solsikker, to råvarer spækket med spirende næring og livskraft.

Det var ikke muligt at købe disse råvarer friskt producerede i Danmark, men det viste sig at en lille svensk familieejet virksomhed havde gjort det til sin ekspertise at producere disse og andre friske spirer og skud. Mødet med denne producent blev begyndelsen på et godt personligt venskab og samtidig startskuddet for Raw by Nature, der i dag gør lækre og sunde madvarer nemt tilgængelige for alle i Danmark.

OM EJEREN