Om Raw by Nature

Raw by Nature ApS er en økologisk grossistvirksomhed, der handler med detailvirksomheder eller andre grossister. Vores produktsortiment består af særligt udvalgte naturlige og veganske produkter af den højeste kvalitet og med maksimal livskraft. Dette giver os grobund for at vi kan investere i projekter med høj social bevidsthed, med det formål at skabe endnu større glæde og livskraft for mennesker og for jorden på et globalt plan.

Vores livsformål

Vi forsyner mennesker med ren livskraft ved at tilbyde rene veganske råvarer i deres naturlige rå form eller skånsomt bearbejdet ved max. 42 grader.

VORES HANDLEKRAFT

Vi drives af vores passion og kærlighed til alt levende på jorden.

Vi ønsker at være blandt pionérer af virksomheder, som har gjort det til deres primære dedikation at nære jordens livskraft og livsglæde gennem bevidst handling.

Vi tror på at de bedste resultater opnås ved at man er tro mod sig selv og som leder giver plads til følelser gennem kærlig omsorg.

Vores historie

Karin og Nicolai er begge rawfood entusiaster med en forkærlighed for raw vegansk mad lavet af friske, økologiske råvarer.

I 2010 rejste Karin til Hippocrates Health Institute i Florida for at deltage på en 9 ugers uddannelse som Health Educator. Da hun kom tilbage til Danmark opdagede hun, at det ikke var muligt herhjemme at købe de primære råvarer hun skulle bruge for at ændre sin livsstil i den nye retning hun ønskede. En central del af Karins nye livsstil var en kost med friske grønne skud fra ærter og solsikker. To råvarer spækket med spirende næring og livskraft.

I sin søgen efter råvarerne fandt hun frem til en Svensk familieejet virksomhed, der havde gjort det til sin ekspertise at producere disse og andre friske spirer og skud. Det blev startskuddet på en drøm om at føre disse råvarer til Danmark og gøre dem nemt tilgængelige for alle.

Karin og Nicolai mødte hinanden i 2012, hvor Nicolai var i gang med forberedelserne til en økologisk rawfood bod til Københavns Karneval. Her forsynede Karin boden med friske spirer og skud. Karin og Nicolai fandt ud af, at de havde meget tilfælles omkring passion, livsstil og livsværdier. De fandt også ud af, at Karins ekspertise som uddannet rawfood kok og Health Educator kombineret med Nicolais ekspertise som ledelses- og organisationskonsulent var et godt match til at drive en professionel virksomhed indenfor rawfood. Det udviklede sig til et venskab og professionelt samarbejde, der i 2014 resulterede i stiftelsen af virksomheden Raw by Nature ApS. En virksomhed hvis livsformål er at forsyne mennesker med ren livskraft.

OM EJERNE

karin

Karin Lauritzen

Karin har evnen til at se det bedste i alle. Hun er uddannet Health Educator fra Hippocrates Health Institute i Florida og certificeret Rawfood kok. Hun er oprindeligt uddannet lærer og har undervist i 14 år. Sideløbende har hun altid interesseret sig for sundhed, og har levet efter den rå livsstil siden 2009, hvor rawfood gradvist er blevet en større og større del af hendes kost. Hendes passion for rawfood og sundhed er det vitale spirende frø som er blevet til Raw by Nature.

Nicolai Schriver

Nicolai tror at dyb værdi skabes fra den indre tilstand af væren hvor du er i kontakt med din sårbarhed og dybt forbundet til dit hjerte. Som forretnings- og ledelseskonsulent har Nicolai arbejdet i mere end 10 år med at hjælpe virksomheder udvikle sin organisation og processer med det formål at skabe bedre resultater. Hans passion for rawfood, sund livsstil og menneskelig velvære er den hengivne energi som nærer Raw by Nature til at finde jordforbindelse og vokse.